Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.


DJ si karaoke

Activitate relaxanta, care implica toti participantii la eveniment si este un moment de distractie. Atmosfera serii este creata de un DJ profesionist si de echipamentul performant: muzica buna, lumini, masina de fum.

Seara se poate prelungii pana noaptea tarziu, cu un program de karaoke: muzica la calitate de CD, proiector si ecran de proiectie. Toata lumea poate participa la acest program.

Pachetul de activitate este dinamic in functie de preferintele dvs.: seara cu DJ, karaoke, masina de fum.

DJ si karaoke: 380 Euro seara (cu program de la cina pana noaptea tarziu. Echipament cu lumini, karaoke cu proiector)

Activitatea se poate combina cu cea de cina festivaPentru REZERVARI ale activitatilor de team-building, am creat un formular special in pagina "Formular de cerere de teambuilding". Trimiteti cererea dumneavoastra si veti beneficia de cele mai calitative servicii.

Fotografiile din galeria de imagini sunt executate de Eventdesign SRL si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea lor se face doar prin acordul scris al proprietarului, persoanele din fotografii au acordat doar firmei Eventdesign dreptul de publicare.
DJ si Karaoke in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare
DJ si Karaoke in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare
DJ si Karaoke in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare
DJ si Karaoke in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare
DJ si Karaoke in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare

Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania


Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
DJ si karaoke - Muzica si petrecere